Lad os indgå i et samarbejde!

Start dialog
  • Vallensbæk

  • Vallensbækvej 65

  • 2625 Vallensbæk

Autohuset Ballerup A/S

Årgang

2020

Services:

Hjemmeside
Integration

Kunde

Autohuset Ballerup A/S

Nyere brugte biler

Find din brugte bil hos Autohuset Ballerup A/S

Finansiering og leasing af nyere brugte biler

Autohuset Ballerup A/S ønskede sig en hjemmeside, som var mere konverteringsvenlig end den forrige, og de havde specifikke krav til designet.

De valgte Meedo til opgaven, og vi fik udviklet og designet en hjemmeside, hvor de besøgende kan læse informationer omkring bilerne og Autohuset Ballerups services, ligesom de kan ansøge om et lån direkte fra hjemmesiden.

Vi fik udviklet en hjemmeside til Autohuset Ballerup A/S, der konverterer bedre end før. Derudover har besøgende på Autohuset Ballerups hjemmeside nu mulighed for at filtrere bilerne bedre.
Hos Meedo er vi glade for et godt samarbejde med Autohuset Ballerup A/S.

Hos meedo sætter vi fokus på mobilvenlighed

Integration til Santander og Bilinfo

For at optimere konverteringen på hjemmesiden valgte vi at udvikle en låneberegner specifikt til Autohuset Ballerup, der er direkte integreret med Santander. Besøgende kan fra hjemmesiden ansøge om lån og ændre i udbetaling, månedlig ydelse og løbetid.

Derudover har vi integreret hjemmesiden med Bilinfo, så det manuelle arbejde med at uploade biler kan undgås. Bilerne bliver automatisk hentet og lagt på Autohuset Ballerups hjemmeside, hvor kunderne kan filtrere efter ønske.

Skal vi have en dialog med jer?

Spar med en af vores eksperter, og kom ud ad døren fyldt med inspiration.

Start en dialog

Lad os indgå i et samarbejde

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage. Vi glæder os til at informerer jer om hvordan vi kan hjælpe jeres forretning!