Lad os indgå i et samarbejde!

Start dialog
  • Vallensbæk

  • Vallensbækvej 65

  • 2625 Vallensbæk

Danleasing A/S

Årgang

2021

Services:

Hjemmeside
Udvikling af bilsystem
WordPress udvikling

Kunde

Danleasing A/S

Find din drømmebil

Flexleasing, Splitleasing og Erhvervsleasing

Leasing gjort nemt hos Danleasing A/S.

 

Danleasing A/S er din go-to specialist indenfor leasing af biler. Med en del årrække i branchen, har det gjort dem til en attraktiv leasingselskab i københavn. De ønskede sig en hjemmeside, som vi fik æren af at designe og udvikle.

Resultatet blev en moderne hjemmeside, der følger nutidens trends. En filtreringsmulighed på deres bildatabase, således besøgende kan finde den helt rigtige bil.

Danleasing A/S har et stort showroom, hvor der er plads til 25+ biler. Vi fik den besøgendes fokus på lagerbilerne, således de kan komme ud på vejene.  Eksempel biler blev til til for at den besøgende kan se hvad deres  deres drømmebil vil koste hos Danleasing. Udover at du kan finde din drømmebil hos Danleasing, så kan du også læse meget mere omkring leasing på deres hjemmeside.

Ny hjemmeside til Danleasing hjalp på salget

Danleasing savnede en partner, der kunne rådgive og varetage deres online tilværelse.  Vi har formået at levere en løsning til Danleasing, som vi er stolte af. Vi har et tæt samarbejde og det har ført gode resultater med sig.

En ny hjemmeside var det rigtige valg!

Hos Meedo ApS er vi specialister i, hvad vi laver. I vores projekter involvere vi kunden meget. Kundens input og brancheindsigt gør at vi kan levere det bedste resultat. Et godt resultat udspringer af et godt og aktivt samarbejde, Danleasing A/S har i den grad bidraget til projektet succes.

Skal vi have en dialog med jer?

Spar med en af vores eksperter, og kom ud ad døren fyldt med inspiration.

Start en dialog

Lad os indgå i et samarbejde

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage. Vi glæder os til at informerer jer om hvordan vi kan hjælpe jeres forretning!