Lad os indgå i et samarbejde!

Start dialog
  • Vallensbæk

  • Vallensbækvej 65

  • 2625 Vallensbæk

Brødrene Scheffer

Årgang

2020

Services:

Hjemmeside

Kunde

Brødrene Scheffer

Totalentreprise- murer- og tømrerfirma

til dit næste byggeprojekt.

Brødrene Scheffer kan stå for dit byggeprojekt – stort som småt.

 

Brødrene Scheffer ApS blev stiftet af tvillingebrødrene Jannick og Nicki, som hver især er eksperter i henholdsvis tømrer- og murerarbejde. De ønskede sig en hjemmeside, der visualiserede deres ydelser og professionalisme.

Resultatet blev en simpel og overskuelig hjemmeside med en række undersider omkring kundens ydelser og services. Vi er naturligvis stolte af resultatet!

Brødrene Scheffer ApS tilbyder ydelser indenfor tre hovedområder. På baggrund af research har vi inddelt områderne og udarbejdet undersider til hvert hovedområde med tilhørende services, så besøgende kan sende forespørgsler på hver enkelt ydelse vha. en kontaktformular.

Hvert underområde har også et galleri, hvor besøgende kan se et udpluk af deres arbejde.

Mobile-first og dernæst alt andet

 

Brødrene Scheffer vækster stort

Brødrene Scheffer ApS savnede en partner, der kunne rådgive og varetage deres online tilstedeværelse. Vi har i dag et tæt samarbejde, og vi er stolte af, at det har ført gode resultater med sig.

Online markedsføring er det rigtige valg

Da Brødrene Scheffer ville vækste, valgte de Meedo til at varetage al markedsføring. Vi rådgav dem til at gøre brug af Google Ads, Google Display og Facebook annoncering, og vi sørger for oprettelse og administrering af annoncer, ligesom vi naturligvis holder øje med, at de hele tiden performer godt.

Vi er glade for et godt samarbejde!

 

Skal vi have en dialog med jer?

Spar med en af vores eksperter, og kom ud ad døren fyldt med inspiration.

Start en dialog

Lad os indgå i et samarbejde

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage. Vi glæder os til at informerer jer om hvordan vi kan hjælpe jeres forretning!