Lad os indgå i et samarbejde!

Start dialog
  • Vallensbæk

  • Vallensbækvej 65

  • 2625 Vallensbæk

Online markedsføring

Øg dine henvendelser og dermed dit salg med online markedsføring

Vores team er eksperter i Google Ads, Facebook annoncering og LinkedIn annonceringer samt Display annoncer på diverse kanaler. Hos Meedo brænder vi for at hjælpe virksomheder med at nå ud til deres målgruppe for derefter at være med til at skabe vækst i forretningen.

Vi hjælper dig med at lægge en strategi, vi peger på relevante kanaler, der giver mening af bruge i din branche, og sidst men ikke mindst udarbejder vi de bedste kampagner og annoncer, så du kan konvertere besøgende og seere til kunder.

Vi ligger hjerte i vores arbejde!

Skal vi have en snak om annoncering?

Vi kan sikre en god modtagelse af virksomhedens markedsføring.

Begynd samtale

Sammen afdækker vi dit behov

Skal du have flere kundehenvendelser eller øge salget i din webshop?

Google Ads er et godt sted at starte, hvis du vil tiltrække nye kunder til din forretning. Undersøgelser viser, at mere end 60% er købsparate, når de besøgende kommer fra google eller andre søgemaskiner. Det betyder også, at klikpriserne i mange tilfælde er dyre.

Du kan dog supplere Google Ads med annoncering på sociale medier som en del af markedsføringsstrategien. 

Følg med i dine konverteringer

Når vi opsætter en kampagne til online markedsføring, sikrer vi, at du som kunde hos os kan følge med i, hvor godt den enkelte kampagne performer. Det gør vi ved at bruge værktøjer fra Google og Facebook Pixel, der måler konverteringer på din hjemmeside eller webshop.

Lad os indgå i et samarbejde

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage. Vi glæder os til at informerer jer om hvordan vi kan hjælpe jeres forretning!