Lad os indgå i et samarbejde!

Start dialog
  • Vallensbæk

  • Vallensbækvej 65

  • 2625 Vallensbæk

Web- og mobilapplikationer

Lad os skræddersy en web- og/eller mobilapplikation til din virksomhed

Hos Meedo udvikler vi skræddersyede cloud baserede mobil- og webapplikationer. Vi gør brug af de nyeste teknologier til udvikling af softwareløsninger, som dermed fremtidssikrer din applikation.

Om det er en web- eller mobilapplikation eller sågar begge dele, du har brug for – og uanset størrelsen på denne – kan vi påtage os ansvaret for at udvikle en løsning til dig. Vi gør nemlig brug af agile udviklingsmetoder, som gør det nemmere at projektstyre og udvikle en unik løsning.

Skal vi udvikle jeres mobil- og webapplikation?

Spar med en af vores eksperter, og kom ud ad døren fyldt med inspiration.

Start dialog

Hos Meedo ved vi, at det nogle gange er nødvendigt at digitalisere dele af din virksomhed som led i at blive konkurrencedygtig. Dette kan bl.a. ske med udvikling af en webapplikation.

I samarbejde med dig skræddersyr vi en løsning, der matcher de behov og ønsker, du har. Med den rette teknologi kan vi udvikle stort set alle løsninger til både både web- og mobilapplikationer.

Eksempel på web- og mobilapplikation

Eksemplerne for automatisering og digitalisering af arbejdsgange er mange. Idéen er, at du – hvis du automatiserer eller digitaliserer arbejdsgange – fx kan spare tid, penge og ressourcer.

Ejendomsmægler

Forestil dig, at din virksomhed er en ejendomsmæglerforretning, og du har en bestemt arbejdsgang med hensyn til syn af lejligheder. Her kunne man eksempelvis udvikle en platform, der gør denne del af arbejdsprocessen nemmere for ejendomsmæglerne – fx ved at samle kommunikationen og/eller administration i en web- eller mobilapplikation.

Lad os indgå i et samarbejde

Udfyld nedenstående informationer, og så vil vi vende tilbage. Vi glæder os til at informerer jer om hvordan vi kan hjælpe jeres forretning!